Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ράσταβατς: «Πλέον είμαστε πιο ώριμοι, διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια»

Ράσταβατς: «Πλέον είμαστε πιο ώριμοι, διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης και το... σερί που χτίζουν οι Αρκάδες εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο τεχνικός των Αρκάδων υποστήριξε πως η ομάδα του... ωρίμασε και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και να παίρνει νίκες με 1-0.

«Το πιο δύσκολο για εμάς είναι πως χάσαμε τον ρυθμό χωρίς να παίζουμε τελευταία. Αυτή η έλλειψη ρυθμού μας έκανε σήμερα να μην έχουμε πιάσει την καλύτερη μας απόδοση. Δεν ήμασταν μόνοι στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα, ο Βόλος, είμαι χαρούμενος που το διαχειριστήκαμε και για το ότι πήραμε τη νίκη, διαχειριστήκαμε το προβάδισμα μας στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε μία ιδέα για το τι πρέπει να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο, πότε να επιτεθούμε, να πιέσουμε, πότε να μείνουμε πίσω. Το κάναμε συλλογικά και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα κέρδισε πάλι με 1-0, δείχνει ότι είμαστε πιο ώριμοι και ότι διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια, κάτι πολύ θετικό για τη συνέχεια», δήλωσε ο τεχνικός των Αρκάδων.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπράτσος, στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας που κόστισε στον Βόλο, παρά τις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

«Στο ποδόσφαιρο μπορεί μία ευκαιρία να είναι δέκα εκατοστά εντός στόχου και άλλη δέκα εκατοστά εκτός στόχους. Πέσαμε σήμερα και απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και φαινόταν πως όποιος έβαζε ένα γκολ θα κέρδιζε. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας και για αυτό ηττηθήκαμε σήμερα.

Δεχτήκαμε γκολ από μία… κρύα φάση, η μπάλα έμενε ζωντανή μέσα στην περιοχή μας. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι δεν κάναμε κάτι καλά, είχε καλή κυκλοφορία, σουτάραμε, σεντράραμε, επιτεθήκαμε με όλους τους πιθανούς τρόπους, αλλά δε σκοράραμε και δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δέκα εκατοστά μέσα, δέκα εκατοστά έξω», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου.