Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγγελόπουλος

Απαλλάχθηκε ο Αγγελόπουλος για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 34.000 ευρώ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος με 15 ημέρες απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε πει χαρακτηριστικά στον διαιτητή Ευαγγέλου πως «είναι καθαρό πέναλτι θα είναι ντροπή εάν δεν το δώσεις».

Με απόφαση της ΕΠΟ ο κ. Αγγελόπουλος απαλλάχθηκε και η ομάδα του Περιστερίου θα πληρώσει πρόστιμο, το οποίο μειώθηκε κατά πέντε χιλιάδες ευρώ. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
 

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και εν μέρει ουσιαστικά την κρινόμενη έφεση, όσο αφορά την επιβολή στην πρώτη εκκαλούσα ΠΑΕ με την επωνυμία ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 της χρηματικής ποινής των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την πέμπτη πράξη και στον δεύτερο εκκαλούντα Ιωάννη Αγγελόπουλο της χρηματικής ποινής των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και της απαγορεύσεως εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες για την ίδια πράξη.

- Μεταρρυθμίζει την υπ΄αριθ. 191/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

- Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών 1923 από την επιβληθείσα χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την πέμπτη πράξη και τον Ιωάννη Αγγελόπουλο από την επιβληθείσα χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και την απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες για την ίδια πράξη.

- Απορρίπτει κατά τα λοιπά την κρινόμενη έφεση.