Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΛΜΑΝ

Κόλμαν: «Μένουν πέντε παιχνίδια, να τα δώσουμε όλα»

Ο Κρις Κόλμαν υποκλίθηκε στον Γιαννιώτη και μίλησε για τους… τελικούς που έχει ο Ατρόμητος στη μάχη της παραμονής.

Ο Ατρόμητος είχε παθητικό ρόλο, δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός και το τελικό 0-0 στην Τρίπολη σίγουρα θα πρέπει να τον αφήνει ικανοποιημένο.

Αυτό παραδέχτηκε και ο Κρις Κόλμαν, ο οποίος στάθηκε και στα κρίσιμα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«O Aνδρέας ήταν πολύ καλός σήμερα, χρειάζεσαι κάθε παίκτη, ο Γιαννιώτης πήρε σήμερα το παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά, ήταν δύσκολο για τις ομάδες λόγω του αέρα. Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της θέσης που βρισκόμαστε. Ο Αστέρας έκανε μία εκπληκτική σεζόν και του δίνουμε συγχαρητήρια. Ήταν ένας κρίσιμος βαθμός για εμάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα, δούλεψαν σκληρά και πήραμε αυτό τον σημαντικό βαθμό.

Για τη μάχη παραμονής: Μένουν πέντε παιχνίδια, το μήνυμα μου στους παίκτες μας είναι μην κοιτάτε τους αντιπάλους. Πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε εμείς, σημαντικότερο είναι το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, να κάνουμε τη δουλειά μας και θα πάμε με την ίδια νοοτροπία.