Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βόλος: «Παράλογη απόφαση το πρόστιμο, οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν»

ΠΑΕ Βόλος: «Παράλογη απόφαση το πρόστιμο, οπαδοί του Παναθηναϊκού τα έσπασαν» - Τι αναφέρει ενόψει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Βόλος κάνει λόγο για παράλογη και άδικη τιμωρία μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον σύλλογο, αναφέροντας πως οι ρίψεις αντικειμένων έγιναν από οπαδούς του Παναθηναϊκού και αυτό δηλώνεται στην έκθεση των παρατηρητών και της Αστυνομίας.

Οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζουν ότι η ποινή που τους επιβλήθηκε «εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λεγόμενων "μεγάλων" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, αναφέρουν πως στα προσεχή παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, εφόσον το ζητήσουν οι ομάδες, θα τους διατεθούν από 400 εισιτήρια.

Αναλυτικά:

«Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων “μεγάλων” του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους-κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν, μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια».