Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης - «Επίθεση» στην ΕΠΟ!

Καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης - «Επίθεση» στην ΕΠΟ!

Η παρέμβαση του τμήματος αδειοδότησης της UEFA υπήρξε καταλυτική ως προς την έφεση που είχε ασκηθεί από τον Βασίλη Σαράκη κατά της άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ Άρης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τη σημερινή (24/5) έγγραφη γνωμάτευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, οι «κίτρινοι» δικαιώθηκαν και φυσικά θα αγωνιστούν κανονικά στο Conference League.

Μάλιστα, οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης υποστήριξαν ότι θα προχωρήσουν στην κατάθεση μηνύσεων κατά όλων όσοι συμμετείχαν στην «επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που έγινε όλη τη σεζόν», όπως αναφέρει εξάλλου και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Από την πρώτη στιγμή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ΚΑΙ αυτή η επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που κάναμε όλη τη σεζόν, θα έπεφτε στο κενό.

ΚΑΙ αυτό το αφήγημα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Το δίκαιο και η αλήθεια έλαμψαν πάλι. Όπως και στην (ανύπαρκτη) υπόθεση Λάσκοφ. Ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία.

Στην UEFA υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, δυστυχώς για κάποιους στο Γουδί, που με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις επιχείρησαν να μας κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν. Τώρα.

Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Σαράκης, ο Μπάρτζης και οι συν αυτώ;

Έπεται συνέχεια…».