Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απίστευτο αλαλούμ με την τιμωρία του ΠΑΟΚ (pics)

Αλαλούμ με την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Ποινή μιας αγωνιστικής σε δύο αγώνες

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστή η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την Κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους οπαδούς που εντοπίστηκαν μετά από την αυτεπάγγελτη έρευνα της αστυνομίας.

Η ποινή που επιβλήθηκε και αφορά το κλείσιμο της Θύρας 4 και της Θύρας 4Α για μία αγωνιστική, που αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία κοινοποιήθηκε με σχετικό έγγραφο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και το ΑΤ Τούμπας-Τριανδρίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

paok

Ωστόσο, σε άλλο έγγραφο με τον ίδιο αρ. πρωτοκόλλου από τον ίδιο αποστολέα, που αναφέρεται η σχετική απόφαση και εστάλη σε άλλους εμπλεκόμενους φορείς, το παιχνίδι στο οποίο επιβάλλεται η τιμωρία είναι αυτό που έρχεται την Πέμπτη (9/12) και αφορά το UEFA Conference League κόντρα στη Λίνκολν!

Βάσει του εγγράφου και των όσων γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ, πρόκειται για λάθος της Αστυνομίας και σε ισχύ είναι η τιμωρία για το παιχνίδι με τη Λαμία. Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα είναι σε αναμονή σχετικής διευκρίνισης προκειμένου να διορθωθεί το λάθος.