Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Μποροβήλος: «Εξετάζεται σε συνεννόηση με την ΕΠΟ η αλλαγή του προγράμματος του Κυπέλλου»

Το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League 1 παρουσίασε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε πως «πάνω απ’ όλα πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα προλάβουμε να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει, με μία μικρή έστω καθυστέρηση».

Σε σχετική ερώτηση, δε, για τις πολλές αναβολές και για το αν υπάρχει συζήτηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος, απάντησε: «Βεβαίως. Εξετάζεται να υπάρξει συνεννόηση με την ΕΠΟ για τα ματς του Κυπέλλου».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν έχουμε γενίκευση των προβλημάτων, δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει. Σε κάθε περίπτωση, η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι τώρα είχαμε το μεγάλο πρόβλημα, μετά τις γιορτές. Εκτιμούμε ότι με τα προληπτικά μέτρα και τους συνεχείς ελέγχους, θα ηρεμήσει η κατάσταση. Φαίνεται ότι μπαίνει κάποιος έλεγχος και δεν είναι τόσο έντονα τα προβλήματα. Αλλά κοιτάζουμε το καθετί, με στόχο να πάμε ομαλά σε πλέι οφ και πλέι άουτ».

Τέλος, για το 10% της πληρότητας στα γήπεδα, είπε: «Κοιτάμε από την αρχή πώς μπορεί να βελτιωθεί αυτό το 10%. Αν πράγματι η κορύφωση είναι 20 του μηνός, όλα δείχνουν πως πάμε προς κάτι καλύτερο. Έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα».