Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
42

ΒΙΝΤΕΟ - Γέβτιτς: «Πήρα αυτοπεποίθηση - Κάθε φορά και ένα βήμα»

Την ικανοποίηση για την εικόνα που είχε στο παιχνίδι με την Κηφισιά, όπου μοίρασε τρεις ασίστ, εξέφρασε ο Ντάρκο Γέβτιτς. Κρατώντας στα χέρια το βραβείο του MVP, ο Ελβετός παραδέχθηκε ότι πήρε αυτοπεποίθηση και δήλωσε αποφασισμένος να βελτιώνεται συνεχώς για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

«Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε τα πράγματα δύσκολα από μόνοι μας. Ο αντίπαλος είχε επικεντρωθεί να κλείσει τον άξονα κι εμείς προσπαθούσαμε να περάσουμε κάποιες μπαλιές μέσα από εκεί.

Το συζητήσαμε αυτό στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημίχρονου και με το πρώτο γκολ νομίζω ότι άνοιξε το ματς. Στη συνέχεια ήρθε και το δεύτερο και το τρίτο και το τέταρτο και σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Γέβτιτς στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου. Κυρίως γιατί ήταν αρκετός ο χρόνος που έμεινα εκτός, λόγω του τραυματισμού. Είμαι χαρούμενος, διότι μπόρεσα και συμμετείχα σε κάποια γκολ. Έδωσα τρεις ασίστ και η ομάδα μπόρεσε και τελείωσε το ματς με 4-0.

Βοήθησα την ομάδα, γιατί πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση, οπότε σε γενικές γραμμές είμαι χαρούμενος. Ελπίζω ο τραυματισμός μου να αποτελεί παρελθόν και να κάνω κάθε φορά κι ένα βήμα καλύτερο, κοιτάζοντας το μέλλον».