Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
412

Μάντζιος: «Ήμασταν διαβασμένοι για τον ΠΑΟΚ, δεν με επηρεάζει η πίεση, μας ενδιαφέρει απόλυτα το Κύπελλο»

Για το «διπλό» στην Τούμπα, αλλά και τον στόχο του Άρη στη διοργάνωση του Κυπέλλου μίλησε μεταξύ άλλων ο προπονητής των κίτρινων, Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε σε τηλεοπτικό σταθμό:

«Για εμάς ήταν μία εβδομάδα που δουλέψαμε πολύ για να φύγουν οι αρνητικές σκέψεις μετά από ένα σκληρό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε σύντομα κι αυτό έγινε και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τακτικά δεν μπορούμε να το αναλύσουμε στην κάμερα. Ήμασταν διαβασμένοι όλοι στην ομάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.

Είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα και για Έλληνα προπονητή τη μία μέρα να θεωρείται ήρωας και την άλλη να είναι στην πόρτα της εξόδου. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, υπάρχουν απαιτήσεις πολλές, η πίεση είναι...

Ο Άρης θέλω να εξελίσσεται και να παίρνει τα αποτελέσματα που δικαιούται. Ο θεσμός του Κυπέλλου μάς ενδιαφέρει απόλυτα. Να ετοιμαστούμε για το ματς με τον ΟΦΗ που είναι αυτή την περίοδο σε φόρμα κι αυτό φαίνεται στην βαθμολογία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, έχει μικρύνει η ψαλίδα και οι μεγάλοι έχουν αρκετές απώλειες βαθμών κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες. Να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στο ματς με τον ΟΦΗ».