Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Επίθεση» Κρέσπο στον διαιτητή του τελικού και αναφορά στις ομάδες της Αθήνας

«Επίθεση» Κρέσπο στον διαιτητή και αναφορά στις ομάδες της Αθήνας - Ζήτησε παίκτες!

Απογοητευμένος με την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε, όπως ήταν λογικό, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και για τα όσα πρέπει να κρατήσει ο Δικέφαλος του Βορρά από το παιχνίδι. Ωστόσο, στάθηκε και στη διαιτησία, τονίζοντας πως έγινε καθαρό πέναλτι στον Μιτρίτσα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πέναλτι του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα ο διαιτητής για να είμαστε δίκαιοι δεν έδωσε αρχικά πέναλτι, τον κάλεσε το VAR να το εξετάσει, πήγε και αποφάσισε ότι είναι πέναλτι, γιατί είδε, όπως εξήγησε, ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού πήγε πρώτος στη μπάλα και μετά ο παίκτης του ΠΑΟΚ τον χτύπησε στο κεφάλι. Σίγουρα είναι μία απόφαση που έκρινε το παιχνίδι. Όλες οι κάρτες στο τέλος ήταν μέρος του παιχνιδιού».

Για το αν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Μιτρίτσα: «Εγώ, όπως το είδα από το γήπεδο, μου φάνηκε ότι είναι πέναλτι. Ο διαιτητής μου εξήγησε πως ο Μιτρίτσα κάνει κίνηση προς τον παίκτη του Παναθηναϊκού, οπότε θεώρησε πως δεν είναι παράβαση. Πριν τη συγκεκριμένη φάση είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, είναι μοιραίο να μην μπορείς να κερδίσεις».

Για τα όσα κρατάει από τον τελικό: «Ουσιαστικά όταν χάνεις έναν τελικό και γενικότερα ένα παιχνίδι, πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο μέλλον, ώστε να γίνεις ακόμη καλύτερος. Πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι από τις ομάδες της Αθήνας που μας δυσκόλεψαν σχετικά περισσότερο σε σχέση με άλλες χρονιές. Πρέπει να έρθουν παίκτες που θα δώσουν κάποιον άλλο τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα. Είναι σίγουρα μία πολύπλοκη διαδικασία, θέλουμε να τα βάλουμε κάτω, να δουλέψουμε και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τους Ισπανούς του τελικού (παίκτες και διαιτητή): «Στον ΠΑΟΚ είμαστε οι μοναδικοί Ισπανοί μαζί με τον Σάστρε. Σήμερα όντως υπήρχαν πολλοί Ισπανοί παίκτες, είναι καλοί και έχουν ποιότητα. Ίσως γι’ αυτό τους προτιμάτε εδώ στην Ελλάδα».