Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Ο Πάντελιτς για τον Γιοβάνοβιτς: «Πρόβλημα ο Ολυμπιακός, θα μείνει 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό»

Με κολακευτικά λόγια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην εκπομπή «Monday Fc» ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Μάρκο Πάντελιτς. Τόνισε, λοιπόν, ότι ο συμπατριώτης του τεχνικός θα μείνει για 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό και θα είναι ζόρικος για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάντελιτς στη NOVA:

«Θα σας πω κάτι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν αρχηγός του Ηρακλή όταν πήγα εγώ στα 16 μου χρόνια. Ένας μεγάλος άνθρωπος, ήταν μεγάλος παίκτης και τώρα είναι μεγάλος προπονητής. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κρατάει του τρένο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για μένα πρέπει να κάνει μεγάλα αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ήταν εκεί βέβαια και πήρε ένα πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Τώρα που πήραν τον Γιοβάνοβιτς βλέπουμε έναν άλλο Παναθηναϊκό. Έναν Παναθηναϊκό που ξέρει τι θέλει και αυτό είναι λόγω του προπονητή. Νομίζω ότι σαν Ολυμπιακός θα έχουμε πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Όπως βλέπω τα πράγματα ο Γιοβάνοβιτς θα μείνει για 10 χρόνια στον Παναθηναϊκό».