Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μοχίκα

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για Μοχίκα»

Η ΑΕΚ μπορεί να απέκτησε τον Εχσάν Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας και να έχει στη συγκεκριμένη θέση τον Μιτάι, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτος αριστερός μπακ στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ιταλούς ο... τρίτος μπορεί να είναι ο Χουάν Μοχίκα, για τον οποίο η «Ένωση» είχε δείξει ενδιαφέρον πριν από λίγο καιρό, ενώ το όνομά του πρόσφατα «έπαιξε» και για τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «TuttoMercatoWeb», το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε σε πρόταση στη Χιρόνα, που απάντησε αρνητικά, όμως η ΑΕΚ ετοιμάζεται να επανέλθει!

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Χουάν Μοχίκα. Η Χιρόνα, πάντως, αναμένεται να απαντήσει αρνητικά, καθώς δεν την καλύπτουν όσα προσφέρει η Ένωση. Αναμένεται, επίσης, νέα κρούση τις επόμενες ώρες. Ο 28χρονος έπαιξε για την Αταλάντα από τον Σεπτέμβριο του 2020 ως τον Γενάρη του 2021», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τη σεζόν που τελείωσε ο Κολομβιανός αγωνίστηκε ως δανεικός το πρώτο μισό στην Αταλάντα, ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς επέστρεψε στην Ισπανία και αγωνίστηκε πάλι ως δανεικός στην Έλτσε, καταγράφοντας συνολικά 30 συμμετοχές.