Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λιβάι Γκαρσία

Γαλλικό «καρφί» για τις απαιτήσεις της ΑΕΚ για την πώληση του Γκαρσία

Η Μονπελιέ είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία. Κάτι που επιβεβαιώνεται από τη Γαλλία, όπως και από τον Μπερτράντ Κενέτ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μονπελιέ. Παρόλα αυτά, ο Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η ΑΕΚ εφόσον ζητάει τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ τότε δύσκολα θα τον πουλήσει, λέγοντας πως είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό, για να δώσει μια ομάδα για παράδειγμα από την Αγγλία ή τη Γερμανία για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ελλάδα.

«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας πραγματικός στόχος, το έχουμε επιβεβαιώσει. Το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη είναι ότι η ΑΕΚ ζητάει 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι τέτοιου είδους παίκτες δεν θα αγοραστούν ποτέ απευθείας από αγγλικούς ή γερμανικούς συλλόγους, πρέπει να περάσουν από ένα ενδιάμεσο πρωτάθλημα πριν.

Κανείς δεν θα έρθει και θα καταβάλει αυτό το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Η λογική τιμή είναι στα 8 ή 10 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της Μονπελιέ προσπαθούν να την μειώσουν. Εργάζονται σκληρά για αυτό και τον παρακολουθούν έντονα από το τεχνικό επιτελείο», ανέφερε.