Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Ρουκέτα» για το επόμενο πρωτάθλημα - Πότε θα ξεκινήσει λόγω Μουντιάλ

«Ρουκέτα» για το επόμενο πρωτάθλημα - Πότε θα ξεκινήσει λόγω Μουντιάλ

Το Μουντιάλ του Κατάρ που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2022 αναμένεται να προκαλέσει σωρεία προβλημάτων σε όλα τα πρωταθλήματα, καθώς ο προγραμματισμός τους θα πάει... περίπατο.

Φυσικά, ανάμεσα στα πρωταθλήματα που θα έχουν... θέματα είναι και η Super League 1, με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου να αναφέρει ότι το επόμενο πρωτάθλημα μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και στις 30 Ιουλίου, προκειμένου να βγει ο προγραμματισμός λόγω του Μουντιάλ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Μέσα στο κατακαλόκαιρο θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα της SL1, λόγω Μουντιάλ. Μεταξύ των ΠΑΕ έχουν γίνει συζητήσεις και το πιθανότερο σενάριο είναι η 1η αγωνιστική να διεξαχθεί το διήμερο 6-7 Αυγούστου, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να οριστεί το διήμερο 30-31 Ιουλίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2022 και ήδη τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν αναπροσαρμόσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Στις 5 Αυγούστου θα ξεκινήσει η γερμανική Bundesliga και την επόμενη μέρα η αγγλική Premier League και η γαλλική Ligue 1".