Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βούρος για το πέναλτι: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν βάζει τα χέρια του σε τάκλιν»

Βούρος για το πέναλτι: «Δεν υπάρχει παίκτης που δεν βάζει τα χέρια του σε τάκλιν»

Ο Πραξιτέλης Βούρος είχε παράπονα από τον διαιτητή Φωτιά για τον καταλογισμό του πέναλτι εις βάρος του στη φάση με τον Ζίβκοβιτς, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, στην οποία οι Κρητικοί ηττήθηκαν με 3-0.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου θεωρεί ότι δεν υπάρχει παράβαση και ότι η συγκεκριμένη απόφαση επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούρος στη NOVA: Για το ματς: "Νομίζω στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ευκαιρία, εμείς είχαμε του Τσιλιανίδη. Είχε την κατοχή, όχι τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες. Αντίθετα εμείς ανοίξαμε το σκορ, αλλά ακυρώθηκε. Όλοι είδαν στο πέναλτι τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση, αλλά η ομάδα μας δεν ασχολείται, αλλά σταδιακά πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά, γιατί χάνουμε βαθμούς έτσι".

Για τη φάση του πέναλτι: "Τι να σας πω το είδατε και εσείς. Αν υπάρχει παίκτης που κάνει τάκλιν και δεν βάζει τα χέρια του ας έρθει να μου το δείξει".

Για το υπόλοιπο του παιχνιδιού: "Δεν υπάρχει. Στη συνέχεια γίνεται διαπληκτισμός στην οποία πρέπει να δοθούν κάρτες. Ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε τα λάθη που κάναμε γιατί δεν έκανε ευκαιρίες σε γκολ".

Για τη συνέχεια: "Στο ποδόσφαιρο είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να συνεχίσουμε μια χρονιά στην οποία δεν πάμε πάρα πολύ καλά".