Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού

Αλλάζει το πρόγραμμα προπονήσεων του Ολυμπιακού

Την προετοιμασία τους ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων, αλλά και ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζουν στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να τηρούν πιστά τα αυστηρά πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Οι Πειραιώτες βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και προπονήθηκαν σε τρία γκρουπ χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.

Από αύριο, ωστόσο, θα υπάρξει διαφοροποίηση στο πρόγραμμα προπονήσεων, λόγω του καιρού και των υψηλών θερμοκρασιών.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα χωριστούν σε τέσσερα γκρουπ, αντί για τρία που γινόταν μέχρι σήμερα και θα γυμναστούν σε διαφορετικά γήπεδα στις 9:00 και στις 10:30 το πρωί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, αναλύουν καθημερινά όλα τα δεδομένα και όπου χρειάζεται, κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, τηρώντας όμως πάντα κατά γράμμα τα αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας.