Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρτίνς

«Καρφιά» του Μαρτίνς για την τακτική του Βόλου

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην αγωνιστική τακτική του Βόλου στο σημερινό ματς των δύο ομάδων. Επίσης μίλησε και για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τον Ρέαμπτσιουκ και την αντοχή του αλλά και την προσφορά του: «Από τότε που τον επιλέξαμε γνωρίζαμε πως πρόκειται για παίκτη με θέληση, τεράστια αντοχή και μεγάλη θέληση για δουλειά. Ξέραμε πως ήθελε δουλειά για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αλλά τον είχαμε παρακολουθήσει από την Πορτογαλία. Τον παρακολουθούσαμε χρόνια στην Πορτογαλία. Όταν τον διαλέξαμε ξέραμε την εξέλιξή του και ότι θα είχε εξέλιξη. Δεν είναι έκπληξη η πορεία του».

Τις καθυστερήσεις του Βόλου: «Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα από τον Βόλο. Έδειξε πως δεν ήθελε να παίξει και προκαλούσε συνεχώς διακοπές. Ο ωφέλιμος χρόνος ήταν 55 λεπτά. Όταν μία ομάδα δεν θέλει να παίξει δεν θέλει να παίξει. Δεν έχει να κάνει με τον διαιτητή αλλά την ομάδα».

Τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού που πήρε το ματς στο τέλος και το 2ο συνεχόμενο μετά τη Φενέρ: «Ναι πραγματικά ποτέ δεν τα παρατάει. Έχουμε ποιότητα. Έχουμε εμπειρία. Σήμερα ήταν από τις βραδιές που δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης κοντά στη λήξη και έπρεπε να συνεχίσουμε. Αποδεικνύεται πως είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος».

Το εάν αυτή η εβδομάδα ήταν η πιο αγχωτική στον Ολυμπιακό αλλά και με καλά αποτελέσματα: «Πραγματικά ήταν μία εβδομάδα με τρία καλά αποτελέσματα. Όχι δεν είναι η πιο αγχωτική. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια προγράμματα που μετέχει σε διοργανώσεις. Δεν θα παραπονεθώ ποτέ για δύσκολα παιχνίδια. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Πρέπει να παραδεχθούμε πως από τα συνεχόμενα παιχνίδια βγαίνει κούραση για τους παίκτες. Όμως πρέπει να είμαστε συνηθισμένοι να το αντιμετωπίζουμε».