Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Η κατ’ αρχήν συμφωνία Ολυμπιακού-Ελ Αραμπί και τα εμπόδια»

«Η κατ’ αρχήν συμφωνία Ολυμπιακού-Ελ Αραμπί και τα εμπόδια»

Ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα με την ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον οποίο έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία. Αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου σχετικά με ένα θέμα που θέλει να τελειώσει γρήγορα η πειραϊκή ΠΑΕ.

Άλλωστε, είναι κοινή η επιθυμία με τον Ελ Αραμπί να συνεχίσουν την πορεία τους. Το θέλει και ο Πέδρο Μαρτίνς, για τον οποίο είναι μια από τις πιο σημαντικές κολώνες της ομάδας.

Το πρώτο βήμα έγινε, όπως τονίζεται, με το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν στο να γίνει διετές κλειστό το νέο συμβόλαιο. Παράλληλα, λέγεται πως έχει γίνει στον 34χρονο μπόμπερ και πολύ καλή οικονομικά πρόταση.

Πολλές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά δύσκολα θα είναι ανάλογα τα χρήματα με αυτά που παίρνει τώρα. Ο Μαροκινός άσος φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Κι είναι ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια, αν όχι το μεγαλύτερο.

Το θέμα χειρίζεται ο εκπρόσωπός του που ήταν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα κι έκανε τις επαφές του με τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Υπάρχει ένα σενάριο που αναφέρει πως μίλησε ακόμα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι σχέσεις τους, άλλωστε, είναι πολύ καλές, όπως και με τον Ελ Αραμπί.

Απομένει, πάντως, να διευθετηθούν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες που είναι όμως σημαντικές και τις χειρίζεται περισσότερο ο μάνατζερ του Ελ Αραμπί που δεν είναι και από τους πλέον εύκολους σε διαπραγματεύσεις.

Έτσι, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως τα πάντα έχουν τελειώσει. Ωστόσο, το θέμα είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο.