Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τι ισχύει για το νέο συμβόλαιο του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Τι ισχύει για το νέο συμβόλαιο του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπει αισίως στον 2ο και τελευταίο χρόνο του 2ου χρονικά συμβολαίου που έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό και φυσικά στον 4ο συνολικά στην ομάδα. Ένα συμβόλαιο με απολαβές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει, όμως, με κάθε τρόπο πως θέλει να τελειώσει και τη φετινή σεζόν στους Πειραιώτες.

Τα τελευταία 24ωρα είχε προκύψει από αραβικά ΜΜΕ ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον από την Αλ Νασρ. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η πλευρά Μαρτίνς είχε άγνοια για τις πληροφορίες περί Αλ Νασρ και επίσης δεν είχε και καμία πρόθεση να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη ομάδα. Αντιθέτως, έχει τη διάθεση να μπει σε διαδικασία ουσιαστικής και τελικής συζήτησης για ένα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είτε για ένα νέο μονοετές συμβόλαιο είτε για ένα νέο διετές.

Η σχετική κουβέντα φαίνεται ότι είναι στα... σκαριά. Σε αυτή τη φάση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψουν έως τον Γενάρη τέτοιες ουσιαστικές και τελικές επαφές που να βάλουν σε σωστή βάση ένα deal για ένα νέο συμβόλαιο, το 3ο κατά σειρά για τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.