Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ο Μαρτίνς για ΠΑΣ και τον τραυματισμό του Αγκιμπού Καμαρά

Ο Μαρτίνς για ΠΑΣ, Ολυμπιακό Β' και Αγκιμπού Καμαρά!

Τρία παιχνίδια έχει παίξει το 2022 ο Ολυμπιακός και ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova και τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται τη νίκη επί της ομάδας της Ηπείρου, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Αγκιμπού Καμαρά.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας γιατί και εμείς προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να αποδείξουμε πως είναι μία κακή φάση που μπορούμε να ξεπεράσουμε».

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Πραγματικά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Εγώ πιστεύω στην ομάδα και έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Ξέρουμε πως είμαστε μία ομάδα καλή και με ποιότητα. Όλες τις φορές που περάσαμε άσχημες στιγμές αντιδράσαμε και δώσαμε απαντήσεις. Έχει συμβεί κάτι που δεν συνηθισμένοι να γίνεται αλλά θα το ξεπεράσουμε.

Για τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού Β': «Είναι παίκτες του Ολυμπιακού στους οποίους έχουμε δείξει εμπιστοσύνη. Πιστεύουμε πολύ στο πρόζεκτ του Ολυμπιακού Β'. Παιδιά όπως οι Κίτσος, Μπαγκαλιάνης και Μαυρούδης είναι μαζί μας εδώ και 15 μέρες και προπονούνται με την α' ομάδα. Δικαιωνόμαστε με τα παιδιά αυτά».

Για τα προβλήματα ενόψει ΠΑΣ: «Ο Μπουχαλάκης συνεχίζει να είναι το μοναδικό μας πρόβλημα. Οι άλλοι είναι καλά».

Για το αν κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού Β' μπορεί να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα: «Ήδη είναι παίκτες του Ολυμπιακού και προπονούνται μαζί μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι έτοιμοι. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Καλογερόπουλος που δεν έχει κληθεί ακόμα αλλά θα κληθεί. Ο Αλγκασίμ Μπα, ο Μαρίνος αλλά και ο Νίκολιτς. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να κληθούν για να στηρίξουν την ομάδα».

Για το Copa Africa: «Ήλπιζα να τελειώσουν νωρίτερα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για εκείνους. Ήλπιζα να τους έχω κοντά νωρίτερα. Ο Αγκιμπού μας ανησύχησε με τον τραυματισμό του αλλά οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και ότι πολύ γρήγορα θα είναι καλά».