Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ντιμπί Κεϊτά

Τα νεότερα για την μεταγραφή του Ντιμπί Κεϊτά στον Ολυμπιακό

Μία από τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού που θα κλείσουν έως την ερχόμενη Δευτέρα  είναι και αυτή του Ντιμπί Κεϊτά. O 18χρονος αριστερός εξτρέμ που έχει ισπανικό διαβατήριο και καταγωγή από το Μάλι προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β’.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης (αγωνίζεται στην Κ19 των «μερένγκες») και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα επέλθει η συμφωνία.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία αναμένεται να «κλειδώσει» από στιγμή σε στιγμή. Με τον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός τα έχει βρει. Ο Ντιμπί Κεϊτά βλέποντας ότι δύσκολα θα έβρισκε χρόνο και χώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν σύμφωνος εξ αρχής με την προοπτική των πρωταθλητών Ελλάδας. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, μιας και του άρεσε το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, αλλά και το γεγονός ότι είναι πιο πρόσφορο το έδαφος να αναρριχηθεί ταχύτατα στην πρώτη ομάδα.

Σύντομα λοιπόν θα έχουμε οριστικές εξελίξεις για την συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε πιέζει κιόλας ο χρόνος, μιας και απομένουν πέντε μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι διαπραγματεύσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης κρατούν περίπου δύο εβδομάδες, με τους Ισπανούς να προσπαθούν, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ των «μερένγκες», να βάλει ποσοστό μεταπώλησης στους όρους της συμφωνίας.