Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελ Αραμπί

Οι διακοπές του Ελ Αραμπί στις Μπαχάμες και ο ρόλος της συζύγου του στο θέμα του συμβολαίου του (ΦΩΤΟ)

Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έτσι και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Μαροκινός επιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος Ιουνίου, έχει φύγει από τη χώρα μας από την περασμένη Πέμπτη.

Την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και την επόμενη αναχώρησε μαζί με τη σύζυγό του. Οι διακοπές του έμπειρου στράικερ συνεχίζονται και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις Μπαχάμες. Με τη σύζυγο του γεμίζει τις μπαταρίες του, ενώ όλοι στην Ελλάδα περιμένουν την απόφασή του για το μέλλον του.

Αισιοδοξία υπάρχει για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι άνετος και χαλαρός μετά την κουβέντα που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Και πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά παίζει και η σύζυγός του.

Η γυναίκα του από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα προσαρμόστηκε, της αρέσει πολύ η ζωή στη χώρα μας, ενώ το βασικότερο όλων είναι πως έχει μείνει ικανοποιημένη και από τις συνθήκες που έχουν συναντήσει τα παιδιά της στο σχολείο. Όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους, όμως, αυτή τη στιγμή το μόνο δεδομένο είναι οι διακοπές στις Μπαχάμες.