Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Σκάνε» εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί και Χασάν

«Σκάνε» εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί και Χασάν

Προχωράει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Παρότι ο Μαροκινός επιθετικός βρίσκεται σε διακοπές, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και κάνει διαπραγματεύσεις με τον εκπρόσωπό του.

Πρόθεση είναι να κλείσει το συγκεκριμένο σημαντικό ζήτημα το αργότερο σε μια εβδομάδα, αφού πρόκειται για ένα μείζον κομμάτι του συνολικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού, ειδικά εν όψει και της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League μέσα στο καλοκαίρι.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε αρχίσει να βελτιώνεται από τις τελευταίες εβδομάδες των playoffs και πλέον υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, ειδικά από τη στιγμή που η επιθυμία να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους είναι αμοιβαία.

Στο μεταξύ, ο Αχμέντ Χασάν επιστρέφει στον Ολυμπιακό και ίσως τον βοηθήσει στα προκριματικά προτού αποχωρήσει ξανά.

Ο έμπειρος επιθετικός έπαιξε ως δανεικός φέτος στην Κόνιασπορ, όμως η ομάδα της Τουρκίας δεν έχει δείξει - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - διάθεση να τον αγοράσει. Έτσι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Χασάν επιστρέφει στον Ολυμπιακό και θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία, ενώ ίσως βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στα προκριματικά, πάντα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις γύρω από τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Σε κάθε περίπτωση, η θέση του στο ρόστερ της νέα σεζόν δεν είναι σίγουρη και ίσως υπάρξει πώληση μέσα στο καλοκαίρι.