Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάει για ελεύθερο στόπερ ο Ολυμπιακός μετά την αποχώρηση Μανωλά;

Έρχεται ελεύθερος στόπερ στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση Μανωλά;

Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά έφερε στην επιφάνεια το ερώτημα αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ.

Ο 31χρονος αμυντικός αναχώρησε ήδη για τα Εμιράτα, όπου θα υπογράψει για 2+1 χρόνια με απολαβές περίπου 2-2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι κάτι που επιδίωξε και ο ίδιος μετά την πρόσληψη Μίτσελ, αλλά και κάτι στο οποίο δεν ήταν αντίθετοι οι ερυθρόλευκοι, καθώς δεν πρόσφερε βάσει του πολύ μεγάλου συμβολαίου του (1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο).

Πλέον, οι Πειραιώτες έχουν τέσσερα στόπερ. Σισέ, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέτσο, με τους δύο πρώτους να έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα σε πρώτη φάση. Στα στόπερ μπορεί να δώσει λύσεις, σε περίπτωση ανάγκης, ακόμη και ο Εμβιλά.

Όσο για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια προσθήκη σέντερ μπακ από την αγορά των ελεύθερων, αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αφενός γιατί δεν υπάρχουν πολλές καλές επιλογές και αφετέρου γιατί οι παίκτες αυτοί δεν έχουν κάνει προετοιμασία και θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να μπορούν να προσφέρουν.

Κι ο Μίτσελ δεν φαίνεται πολύ υπέρ της ιδέας προσθήκης στα στόπερ, ειδικά από τη στιγμή που έχει στα χέρια του ένα ήδη υπεράριθμο ρόστερ. Απομένουν, άλλωστε, 12 ακόμη ματς σε πρωτάθλημα και Europa League μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ και εν συνεχεία ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κοιτάξει στην αγορά του Ιανουαρίου για περισσότερες επιλογές κεντρικών αμυντικών, αν κριθεί αναγκαίο να αποκτηθεί παίκτης σε αυτή τη θέση.