Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η ηγετική κίνηση του Φορτούνη μετά τη Φράιμπουργκ - Άμεσα εξελίξεις με Ολυμπιακό

Η ηγετική κίνηση του Φορτούνη μετά τη Φράιμπουργκ - Άμεσα εξελίξεις με Ολυμπιακό

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται από την αρχή της σεζόν ο Κώστας Φορτούνης. Πέραν αυτού, όμως, είναι καλός αρχηγός για μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, γιατί δεν κρύβεται. Όπως έγινε για παράδειγμα μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ, καθώς ανέλαβε τον ρόλο που του αντιστοιχεί στα αποδυτήρια.

Ο Έλληνας άσος πήρε τον λόγο, ζήτησε από τους παίκτες να μαζευτούν σε κύκλο κάτω από το σήμα του συλλόγου και τους είπε ότι πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα, είναι νέα ομάδα και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να πρωταγωνιστήσουν.  Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που μετά από την αρχηγική παρέμβαση και ομιλία του, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τον πήρε αγκαλιά και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του.

Είναι γεγονός ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Φορτούνη, που είναι δοκιμασμένη λύση επιπέδου, ξέρει το κλαμπ και όλοι θέλουν να τον δουν να συνεχίζει για χρόνια στο λιμάνι. Γι’ αυτό η διοίκηση θα τον καλέσει μέσα στο επόμενο διάστημα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με ένα συμβόλαιο που θα έχει ξανά καλύτερους οικονομικούς όρους για τον παίκτη.