Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προανήγγειλε Γενική Συνέλευση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Πότε θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσκάλεσε τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου με θέματα τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε, τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς, καθώς επίσης και ενημέρωση για το γηπεδικό ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γ.Σ. που θα γίνει ψηφοφορία αναφορικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο, όπως είχε ενημερώσει πρόσφατα η διοίκηση του Α.Ο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Προς τα Μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22-06-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Απαλλαγή της Διοίκησης

4. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

5. Τροποποίηση Καταστατικού

6. Ενημέρωση για γηπεδικό

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 29-06-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους».