Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Μπλόκο» των «59» στον Βοτανικό και αναβολή για το 2023!

«Μπλόκο» των «59» στον Βοτανικό και αναβολή για το 2023!

Χθες σας ενημερώσαμε για την κίνηση των 59 μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τα οποία στρέφονταν κατά της ηχηρής πλειοψηφίας του 68% που έδωσε... ψήφο στον Βοτανικό.

Το πρωί της Τρίτης επρόκειτο να επικυρωθεί από το Διοικητικό Εφετείο η υπόθεση της Διπλής Ανάπλασης, ώστε να δοθεί και νομική υπόσταση στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να προχωρήσουν όλα τα διαδικαστικά για να αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. 

Παρά ταύτα, οι συγκεκριμένοι 59 δεν έκαναν μόνο προσφυγή κατά της σημερινής διαδικασίας, αλλά κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το Διοικητικό Εφετείο ανέβαλε για τις 23 Φεβρουαρίου του 2023 την εκδίκαση, που είχε τυπική σημασία, μέχρι να βγει απόφαση για την αγωγή!

Στην αγωγή που κατέθεσαν σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, προσπαθώντας να κωλυσιεργήσουν τη διαδικασία, ζητούν την ακύρωση όλης της Γενικής Συνέλευσης, με το πρόσχημα ότι το πρότζεκτ «Βοτανικός» έπρεπε να είχε υπερψηφιστεί από τα 2/3 του συνολικού αριθμού των μελών και όχι των ψηφισάντων, αλλά κι ότι δεν έπρεπε να υπάρξει επιστολική ψήφος.

Όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός από την κίνηση των «59» που σαμποτάρουν με τέτοιο τρόπο την απόφαση που έλαβε η πλειοψηφία της Γενικής Συνέλευσης, καταφέρνοντας εν τέλει να πετύχουν τον στόχο τους που ήταν η αναβολή της επικύρωσης κι ενώ επίκειντο οι υπογραφές των συμβάσεων ανάμεσα σε Δήμο Αθηναίων και Παναθηναϊκό, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να προχωρήσουν για τους επόμενους 9 μήνες!