Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ευχάριστη εξέλιξη για Βοτανικό - «Απογειώνεται» ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ εξέλιξη για Βοτανικό - «Απογειώνεται» ο Παναθηναϊκός!

Το Σαββατοκύριακο εξελίσσεται ονειρικά για τον Παναθηναϊκό.

Χθες οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας, νικώντας 1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Σήμερα έγινε άλλο ένα καθοριστικό βήμα για την επίλυση του γηπεδικού του τριφυλλιού, με την υπογραφή της σύμβασης για τη Διπλή Ανάπλαση!

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δήμος Αθηναίων και η ΑΕΠ Ελαιώνα, καθώς κι η εταιρία που εκπροσωπεί την Τράπεζα Πειραιώς και την Alpha Bank.

Αυτό σημαίνει πως τα πάντα βαίνουν καλώς για το πρότζεκτ του Βοτανικού και τη δημιουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο και προχωράει κανονικά, παρά την προσφυγή των «59» για τη διαδικασία των εκλογών του Ερασιτέχνη προ μηνών!

Τα νομικά επιτελεία κράτους και όλων των εμπλεκομένων έκριναν ότι δεν έχει καμία νομική ισχύ η προσφυγή κι έτσι το πρότζεκτ του Βοτανικού «τρέχει».

Πλέον, το επόμενο στάδιο στο έργο είναι η δρομολόγηση της δημοπράτησης για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου μέσα στον Ιούνιο, καθώς και η τυπική έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.