Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πανέτοιμοι Ινσούα και Αγιούμπ μετά από τρεις μήνες!

Ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό: Πανέτοιμοι Ινσούα και Αγιούμπ μετά από τρεις μήνες!

Προέκυψαν και δύο καλά στον Παναθηναϊκό η περίοδος της καραντίνας και η παύση των προπονήσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιασίν Αγιούμπ ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα με τη φλεβική θρόμβωση που τον ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό.

Έτσι, ο Μαροκινός άσος έχει ξεπεράσει πλήρως το θέμα αυτό αφού ακολούθησε τη σχετική θεραπεία και τέθηκε από την Τετάρτη στη διάθεση του Γιώργου Δώνη σε περίπτωση φυσικά που δοθεί συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα. 

Να τονιστεί πως ο Αγιούμπ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό στις 23 Γενάρη και ένα μήνα αργότερα διαγνώστηκε από φλεβική θρόμβωση. Τρεις μήνες αργότερα και αφού προηγουμένως έκανε κάποιες ατομικές προπονήσεις παράλληλα με ειδικές θεραπείες, είναι πανέτοιμος για την πλήρη επιστροφή του! 

Την ίδια στιγμή ευχάριστα προέκυψαν και με τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 5 Φεβρουαρίου και κατόπιν έκανε επέμβαση για να ξεπεράσει το οστικό οίδημα στο γόνατό του. 

Επομένως, τρεις μήνες μετά είναι κι αυτός πανέτοιμος για την επιστροφή του και έχει τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.