Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουρμπέλης

Τι ισχύει με τον Κουρμπέλη και την Ντιναμό Κιέβου

Η πληροφορία που μετέδωσαν τα ουκρανικά ΜΜΕ είναι αληθής. Πράγματι, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει ξεχωρίσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Όμως για εναλλακτική λύση στη μεσαία γραμμή της Ντιναμό Κιέβου. 
 
Όμως, ο Κουρμπέλης δεν είναι ο πρώτος στόχος του Λουτσέσκου. Ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου για τον «άξονα» της Ντιναμό είναι ο Γκλεν Καμαρά της σκωτσέζικης Ρέιντζερς. Ο 24χρονος Φιλανδός έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Ρουμάνος προπονητής, όμως κοστίζει και περισσότερο συγκριτικά με τον Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, η Ντιναμό Κιέβου ρώτησε τη Ρέιντζερς για τον Καμαρά και ενημερώθηκε πως το αντίτιμο ορίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που κρίνεται υπερβολικό από την ουκρανική ομάδα και διαπραγματεύεται (ανεπιτυχώς μέχρι στιγμή) για να το μειώσει.

Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει να εξαντληθούν τα περιθώρια για τη μεταγραφή του Καμαρά και έχει υποδείξει τον Κουρμπέλη ως εναλλακτική, στο ενδεχόμενο ενός αδιεξόδου στις συζητήσεις για τον Φιλανδό. Η Ντιναμό ασχολείται με τον Καμαρά και ακόμα δεν έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον αρχηγό του.

Αν και όταν η Ντιναμό εμφανιστεί στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα αξιώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ. Επιπροσθέτως, ο Κουρμπέλης έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι θα έφευγε από το Κορωπί μόνο για ένα προηγμένο πρωτάθλημα και μία ομάδα πρώτης ταχύτητας. Και η Ουκρανία που σπαράσσεται από τον εμφύλιο και την αβεβαιότητα, δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση. Βέβαια, πάντα υπάρχει η πιθανότητα μιας εξωπραγματικής προσφοράς από τη Ντιναμό, αλλά αυτή φαντάζει μακρινή…