Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Κεραυνοί» Αλαφούζου στο Κορωπί: «Πρέπει να ντρέπεστε που είστε έβδομοι, όποιος δεν μπορεί να φύγει»!

«Κεραυνοί» Αλαφούζου στο Κορωπί: «Πρέπει να ντρέπεστε που είστε έβδομοι, όποιος δεν μπορεί να φύγει»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί και τα «έψαλλε» χοντρά στους παίκτες του Παναθηναϊκού για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και την εικόνα της στο γήπεδο.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού ήταν έξαλλος με την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και την γενικότερη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών. 

Μάλιστα κάλεσε άπαντες να συνέλθουν άμεσα ενώ τόνισε ότι όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, να το πει και να αποχωρήσει. Παράλληλα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα - στήριξης στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέροντας στους παίκτες ότι έχουν ένα πολύ καλό προπονητή.

Αναλυτικά τους είπε:

"Είμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Αρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε; Έβδομοι και γι' αυτό πρέπει να ντρέπεστε.

Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι με τα τόσα γνωστά προβλήματα ήμασταν 5οι. Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας".

Καταλήγοντας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε όποιον δεν θέλει ή δεν μπορεί: "Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή...".