Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Fanatik: «Θέλει να φύγει ο Μπακασέτας - Επικοινώνησε με την Μπεσίκτας»

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Τάσος Μπακασέτας θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να πάει στην Μπεσίκτας.

Την στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν, ένα νέο σενάριο από την Τουρκία και αφορά το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα έκανε την εμφάνισή του.

Η «Fanatik» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος έχει αποφασίσει να φύγει από το «τριφύλλι» -στο οποίο ήρθε μόλις πέρσι και μάλιστα επιθυμεί... διακαώς την επιστροφή του στην Τουρκία.

«Ο Μπακασέτας, που έπαιξε για πολύ καιρό στην Τράμπζονσπορ και ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας, αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας επιθετικός, που είναι δυσαρεστημένος στην χώρα του, έστειλε μήνυμα στον Καρά Καρτάλ μέσω του εκπροσώπου του. Ωστόσο, μάθαμε ότι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας δεν έχουν δώσει ακόμα θετική ή αρνητική απάντηση στον παίκτη» τονίζει το δημοσίευμα.

Πριν από λίγες μέρες πάντως, άλλα τουρκικά σενάρια ενέπλεκαν τον Μπακασέτα με την πρώην ομάδα του, Τράμπζονσπορ, με το όνομά του όπως φαίνεται να εξακολουθεί να έχει μεγάλη πέραση στην γειτονική χώρα.