Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μπλέξιμο με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ αρχικά να είχε κλείσει προετοιμασία στο Τιρόλ της Αυστρίας, αλλά το γεγονός πως προβιβάστηκε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League στον τρίτο άλλαξε τις ημερομηνίες των ασπρόμαυρων και η pre season στην εν λόγω περιοχή δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άμεσα κοίταξε την Ολλανδία και το Άρνεμ, αφού είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τις προηγούμενες φορές που είχε πάει εκεί. Όμως, οι ασπρόμαυροι δεν μπορούν να βρουν διαθεσιμότητα σε ξενοδοχεία, αφού όλα είναι πλήρη. Άλλωστε, αυτή την εποχή στη χώρα της τουλίπας και στα κορυφαία ξενοδοχεία αυτής γίνονται πάρα πολλά συνέδρια.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ κάνουν αγώνα δρόμου, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν λύση στο θέμα και η ομάδα να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της σε ένα κορυφαίο προπονητικό κέντρο του εξωτερικού.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει διάθεση για να προετοιμαστεί η ομάδα με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην Ολλανδία, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και αυτό πλέον είναι μεγάλο πρόβλημα.