Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟΚ

«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ: «Σκάνε» έξτρα ποινές από την κυβέρνηση για όσα έγιναν με Άρη

Έξτρα τιμωρία εκτός από αυτή για τα επεισόδια με την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή για 42 λεπτά του αγώνα με τον Άρη, αναμένεται να επιβληθεί στον ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση.

Αυτό προανήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, διευκρινίζοντας ποιες θα είναι οι παραπάνω ποινές στον ΠΑΟΚ και για ποιους λόγους θα του επιβληθούν.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ξεχωριστά απ’ αυτές που προβλέπονται για τα περιστατικά βίας.

Κάτι που θα συμβεί, όπως έγινε σαφές, επειδή πρόκειται για πρόδηλη παράβαση από τους υπεύθυνους της ομάδας και όχι για μια περίπτωση όπου απλά κάποιοι οπαδοί έβγαλαν μάσκα.

Δεδομένου λοιπόν ότι προκύπτει πως εσκεμμένα δεν έγινε έλεγχος, γεννάται ποινική ευθύνη των υπευθύνων για παράβαση των μέτρων που έχουν θεσπιστεί για τη μη διασπορά του covid-19 (κάτι που συνιστά πλημμέλημα).

Παράλληλα, εκτός του αποκλεισμού της έδρας του για μια επιπλέον αγωνιστική, στον ΠΑΟΚ θα επιβληθεί και πρόστιμο για μη έλεγχο εισόδου στο γήπεδο, ενώ πρόστιμο θα επιβληθεί και στους οπαδούς που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό.