Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ροντρίγκο Σοάρες

Ροντρίγκο: «Ήρθα σαν παίκτης και φεύγω σαν οπαδός του ΠΑΟΚ» (ΦΩΤΟ)

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αποχαιρέτισε την ομάδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το ταξίδι της επιστροφής στη Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκλεισε το κεφαλαίο της καριέρας του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, το οποίο και θεωρεί ως «κομμάτι της ζωής» του, μετά από τα δυόμιση χρόνια παρουσίας, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση ενός κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ροντρίγκο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζουβεντούδε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του μέχρι το τέλος του 2022, με τον 29χρονο ακραίο οπισθοφύλακα να αποχαιρετά τους «ασπρόμαυρους» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όπου έγραψε:

«Λοιπόν, είναι η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω τον Θεό, που με βοηθάει κάθε φορά ανεξαρτήτως των συνθηκών. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη για την ευκαιρία, που μου έδωσε να παίξω στον ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ έντονη εμπειρία να παίξω δυόμιση χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Ποτέ ξανά δεν είχα συναντήσει τέτοια τρέλα, τέτοιο πάθος και τόσο στήριξη από τους οπαδούς μιας ομάδας στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ για όσα πήρα από εσάς τόσο εγώ όσο κι η οικογένειά μου.

Οι άνθρωποι αυτής της πόλης πάντα μας συμπεριφέρονταν με τον καλύτερο τρόπο. Δε θα ξεχάσω ποτέ τους φίλους που έκανα εδώ και τις αναμνήσεις που έχω μαζί τους. Να είστε σίγουροι πως πάντα προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να τιμήσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό και θα έχει πάντα θέση στη δική μου ιστορία και στην καρδιά μου. Ήρθα σαν παίκτης και φεύγω σαν οπαδός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρο τον ΠΑΟΚ».