Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρόταση σε Μπότο για να αφήσει τον ΠΑΟΚ - Οριστικές εξελίξεις

Πρόταση σε Μπότο για να αφήσει τον ΠΑΟΚ - Οριστικές εξελίξεις

Προ ημερών, οι Τούρκοι έκαναν λόγο για ραντεβού του Ζοσέ Μπότο με τη Μπεσίκτας χωρίς να δίνουν από την πλευρά τους περαιτέρω λεπτομέρειες...

Με νέα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στη γείτονα χώρα, επισημαίνεται πως η Μπεσίκτας έβαλε στο στόχαστρό της τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο οποίος υπήρξε πρώτη επιλογή, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, αλλά οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό.

Όπως τονίζουν: «Μπορεί ο Τσεϊχούν Καζαντσί να ορίστηκε αθλητικός διευθυντής της Μπεσίκτας και να διαχειρίζεται από εδώ και στο εξής τις μεταγραφές αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης για τη θέση.

Αποδείχθηκε ότι η Μπεσίκτας έκανε πρόταση στον Πορτογάλο, Ζοσέ Μπότο, για να αναλάβει ως sports director, ωστόσο, δεν επετεύχθη συμφωνία. Στο παρελθόν υπηρέτησε ως σκάουτερ και επικεφαλής τους τμήματος σκάουτερ στη Μπενφίκα για 11 χρόνια ενώ κατόπιν αποτέλεσε τον αθλητικό διευθυντή στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Πορτογάλος ο οποίος διετέλεσε και επικεφαλής σκάουτινγκ στη Σαχτάρ υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, μία από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ως αθλητικός διευθυντής τον Ιανουάριο».