Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κωνσταντέλιας

Κωνσταντέλιας: «Να βοηθάω τον ΠΑΟΚ, χαίρομαι να παίζω μαζί με τον Τάισον»

Για την επιθυμία του να βοηθάει τον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τα στατιστικά του αλλά και την δυνατότητα να μαθαίνει αγωνιζόμενος δίπλα στον Τάισον στάθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μετά το «διπλό» στα Γιάννενα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάστασή του: «Είμαι καλά, με πάτησε λίγο άσχημα, μου ζήτησε συγγνώμη, όλα καλά. Όλοι πήγαμε πολύ καλά, το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις πόντους».

Για τη νίκη: «Δουλεύουμε καθημερινά, θέλουμε όλοι να νικάμε, είμαστε τέτοιοι χαρακτήρες και δώσαμε το παν για να πάρουμε το τρίποντο».

Για τα γκολ του: «Χαίρομαι που βοηθώ την ομάδα περισσότερο, δεν είναι ότι τρελαίνομαι όταν βάζω γκολ, μ' αρέσει να δίνω και ασίστ, αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα».

Για τη σχέση του με τον Λουτσέσκου: «Είμαστε πολύ καλά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες... κρίσεις στη σχέση μας, αλλά ξαναφτιάχνει!»

Για τα τελειώματά του: «Δεν με απασχολούν οι κριτικές, εγώ δουλεύω καθημερινά, μπορώ να κάνω και άλλα χίλια πράγματα που θα φανούν στο μέλλον».

Για τη συνεργασία του με τον Τάισον: «Έχει την ίδια νοοτροπία με μένα, χαίρομαι το ποδόσφαιρο μαζί του, μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν».

Για τον πανηγυρισμό: «Είναι Black Panther και κάτι άλλο που δεν μπορώ να πω...».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου: «Ότι ο Νάσμπεργκ είναι MVP, αλλά και εγώ πως πήγα πολύ καλά».

Για το θέμα της μη κλήσης του στην Εθνική: «Αυτά είναι επιλογές του προπονητή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω, αυτός ξέρει ποιους θα πάρει και γιατί. Εγώ είμαι πρόθυμος οποιαδήποτε στιγμή να πάω».