Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στον… αέρα κορυφαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Χαλάει το deal, λόγω αλλαγής προπονητή;

Στον… αέρα σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Χαλάει το deal, λόγω αλλαγής προπονητή;

Πολύ συχνά ακούγεται τελευταία το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι φαίνεται το μέλλον του να βρίσκεται μακριά από την Κρίσταλ Πάλας.

Φέτος, όπως και πέρυσι, δεν ήταν στα πλάνα του Πάτρικ Βιεϊρά, γιατί η αγγλική ομάδα  δεν χρειάζεται τέτοιου τύπου 6άρι πια στην ενδεκάδα της, με αποτέλεσμα να έχει παίξει σε ελάχιστα ματς, αν και η ετήσια αμοιβή του ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ

Η Κρίσταλ Πάλας είχε δώσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη και ίσως να υπήρχαν ζητήματα για να τον αφήσει ελεύθερο να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε. Ή μήπως όχι; Γιατί πλέον έγινε γνωστό ότι η αγγλική ομάδα απέλυσε τον Βιεϊρά.

Η διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Λονδίνου στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Πρακτικά, αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα πλάνα της διοίκησης της Κρίσταλ Πάλας για το μέλλον του Μιλιβόγεβιτς που κάποιοι είχαν βιαστεί να γράψουν δίπλα σ’ αυτό τη λέξη «Ολυμπιακός».

Γιατί αν του προτείνουν την παραμονή του στο κλαμπ (προφανώς με μικρότερο συμβόλαιο), ο Σέρβος άσος πολύ δύσκολα θα αρνηθεί να αφήσει το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο για να επιστρέψει στη Super League 1. Ειδικά από τη στιγμή που στην Κρίσταλ Πάλας θεωρείται «σημαία» της.

Μικρό καλάθι ενόψει καλοκαιριού για τον Μιλιβόγεβιτς, δηλαδή, καθώς η απομάκρυνση του Βιεϊρά δεν αποκλείεται να αλλάξει το στάτους του 31χρονου άσου στην ομάδα.

9