Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δίνει το όνομα στη Super League 1 στοιχηματική εταιρεία - Σημαντικός ο ρόλος του Λυσάνδρου

Δίνει το όνομά της στη Super League 1 στοιχηματική εταιρεία - Σημαντικός ο ρόλος του Λυσάνδρου

Στοιχηματική εταιρεία κατέθεσε μία σημαντική πρόταση στη Super League 1 για χορηγία 6 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά προς τη λίγκα έχει γίνει εδώ και περισσότερο από δύο μήνες, πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση του κορονοϊού.

Παρά ταύτα, η στοιχηματική δεν θέλησε να κάνει πίσω και διατήρησε την πρότασή της για να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος για την επόμενη τριετία έναντι συνολικά 6 εκατομμυρίων.

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στελέχη της εταιρείας τόνιζαν και τον κομβικό ρόλο του προέδρου της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, για να προχωρήσουν στην κατάθεση αυτής της προσφοράς.

Βέβαια, η εν λόγω (και η κάθε) στοιχηματική δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν χαρίζει τα λεφτά της. Μέσα από τη χορηγική σχέση της με τη λίγκα τη φετινή σεζόν κι από μελέτες στις οποίες προχώρησε, είδε ότι ήταν επικερδής και της απέφερε σημαντικά οφέλη.

Εξ ου κι αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συνεργασία της με τη στοιχηματική, προσφέροντας ένα full πακέτο που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

Πάντως, για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να απαντήσει θετικά η λίγκα. Το θέμα θα τεθεί σε ψηφοφορία στο επόμενο Δ.Σ. την προσεχή εβδομάδα, αφού οι ομάδες μελετήσουν αναλυτικά την πρόταση.

Να σημειώσουμε ότι η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει την καταβολή προκαταβολής πριν τα πλέι οφ, ώστε να καλυφθούν κάποιες ανάγκες που έχουν προκύψει στη λίγκα για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.