Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΠΟ

Αφαίρεση βαθμών σε τέσσερις ομάδες επέβαλλε η ΕΠΟ

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά την τελευταία του συνεδρίαση επέβαλε ποινή αφαίρεσης βαθμών σε τέσσερις ομάδες, ενώ ενεργοποίησε και επιπλέον ποινή αφαίρεσης βαθμών στην Παναχαϊκή. Οι ομάδες βέβαια έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τις οφειλές τους και να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών. 

Συγκεκριμένα στην Αναγέννηση Καρδίτσας επέβαλε ποινή αφαίρεση εννιά βαθμών για οφειλές στους Ρουσσάκη, Κατσίκα και Θεοδωράκη. Στη Βέροια επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλή στον Ιβάν Μαλόν Αραγκονές.

Στον Διαγόρα επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλή στον Γλυνό και στην Παναχαϊκή για οφειλή στον Παπατόλιο. Στους Πατρινούς ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για την οφειλή στον Τσελεπίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από κάθε αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Ρουσσάκη.

Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από κάθε αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κατσίκα.

Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από κάθε αγώνα πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημήτριου Θεοδωράκη.

Επέβαλε στη Βέροια 2019 την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιβάν Μαλόν Αραγκονές.

Επέβαλε στον Διαγόρα την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνος Γλυνού.

Επέβαλε στην Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανασίου Παπατόλιου.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Παναχαϊκής την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη".