Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ηρακλής

Αυτός είναι ο στόχος του Ηρακλή για την επόμενη σεζόν

Ο Ηρακλής είναι και πάλι εδώ αφού επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και επίσημα, καθώς υπογράφτηκε σήμερα το μνημόνιο συνεργασίας με την Τρίγλια.

Η συμφωνία για τις δύο πλευρές οριστικοποιήθηκε με την συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα, με τον Ηρακλή να εκπροσωπείται από τον πρόεδρο του Γ.Σ. Φώτη Θέο, ενώ η Τρίγλια από τον Μάκη Ευγενίου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φώτης Θέος: «Στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία. Με σοβαρότητα και συνέπεια, χωρίς εγωισμούς να προχωρήσουμε τον Ηρακλή της επόμενης μέρας. Οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή θα είναι στην Μίκρα. Ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο και σύμβολο του θα είναι ο Ημίθεος. Θα το πω για άλλη μια φορά είναι τιμή να είσαι πρόεδρος στο ΓΣ. Μεγάλη ευλογία αυτό που ζω το τελευταίο διάστημα, μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς αυτόν τον σύλλογο», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τα χρόνια που προηγήθηκαν: «Οι δυσκολίες υπήρχαν από την πλευρά μας σαν Ηρακλής. Από το 2012 ο ΓΣ Ηρακλής δεν είχε ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής ήταν αναγκασμένος να επιλέξει έναν από τους δύο δρόμους. Είτε να ξεκινήσει από την τελευταία κατηγορία, είτε να εξαγοράσει ΑΦΜ. Το πρώτο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω πολλών ετών μεγάλης φθοράς και ανταπόκρισης κόσμου. Να κάνουμε κάτι όσο το δυνατόν γίνεται ψηλότερα, γιατί στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία».

Από την πλευρά του, ο Μάκης Ευγενίου δήλωσε: «Είναι μια μέρα στην οποία η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη. Ξεκινήσαμε στην Τρίγλια πριν τέσσερα χρόνια, δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Κάποια ωραία πρέπει να φτάνουν σε ένα τέλος. Πολλοί λόγοι μας οδήγησαν να αφήσουμε την ομάδα να πορευτεί μέσα από μια πιο δυνατή οντότητα όπως ο Ηρακλής. Δεν είμαι Ηρακλής, αλλά πάντα σαν Μακεδόνας τον υποστήριζα.

Να ευχηθώ στους ανθρώπους του Ηρακλή, καλή συνέχεια, το καλύτερο. Όπου μας ζητηθεί θα είμαστε δίπλα τους. Θα είμαστε πάντα δίπλα ηθικά αλλά η εμπλοκή μας δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρέπει να είναι».

Στο τέλος, το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονικής, Μάκης Κυριζίδης, ο οποίος μετέφερε τη στήριξη του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, στο νέο αυτό εγχείρημα: «Θα είμαστε δίπλα σε κάθε βοήθεια που μας ζητηθεί με κάθε μέσο, προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται»,