Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ράσταβατς: «Δεν είχαμε όση ενέργεια ήθελα»

Ράσταβατς: «Δεν είχαμε όση ενέργεια ήθελα»

Ο Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που η Ξάνθη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στα Πηγάδια (0-0) στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. 

«Το σημερινό παιχνίδι έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχαμε το πρόβλημα του ανέμου αρχικά αλλά και το γεγονός ότι ψάχναμε ισορροπία λόγω των νέων παικτών που μπήκαν στην ενδεκάδα. Ήθελα να ξεκουράσω μερικούς παίκτες ενόψει Λαμίας, αλλά και να δώσω ευκαιρίες σε άλλους παίκτες, θέλοντας και σήμερα μια επιτυχία. Νομίζω ότι το πρόβλημά μας ήταν στο δεύτερο μέρος. Είχαμε τον αέρα με το μέρος μας αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Και αυτό συνέβη γιατί δεν είχαμε όση ενέργεια θα ήθελα. Συνεχίζουμε και στους δύο θεσμούς για ό,τι καλύτερο», τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Προετοιμαζόμαστε για όλα τα παιχνίδια όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε δύο εκτός έδρας για το Κύπελλο και στα δύο θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα κερδίσουμε. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη την Κυριακή. Σήμερα είδα χρήσιμα πράγματα, έδωσα ευκαιρίες, είδα ικανότητες, είδα στιγμές, είδα καταστάσεις, ώστε να ξέρω πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τους παίκτες μου. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι παίκτες μου μπορούν να βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Οι νέοι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και θα χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις καταστάσεις. Η Λαμία άλλαξε όχι μόνο προπονητή αλλά και πλάνο παιχνιδιού. Πρέπει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να είμαστε δυνατοί, γρήγοροι, συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί».