Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
"Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει"

"Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει"

Ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως η Ξάνθη δεν παίρνει αυτό που της αξίζει, παρά τη σκληρή δουλειά που γίνεται, καθώς και ότι η Σκόντα δεν είχε φρεσκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν πιο δύσκολο για την ομάδα του λόγω της πίεσης που είχε τόσο για να σκοράρει όσο και για να μη δεχτεί τέρμα.

«Κάποιος με ρώτησε μετά το παιχνίδι ότι η Ξάνθη έχει έξι ισοπαλίες συνεχόμενες στην έδρα της. Και του απάντησα ότι αν το σκεφτούμε καλά, μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε μόνο ένα, αυτό με τον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα είναι ότι κάτω από σκληρή δουλειά δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Είτε εντός έδρας, είτε εκτός έδρας οι εμφανίσεις μας είναι πολύ καλές εκτός ίσως από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όταν σκοράρουμε δεχόμαστε εύκολα γκολ μετά από λάθος ή ακόμη κι αν δεν δεχθούμε κανένα γκολ δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Αλλά οι παίκτες μας δημιουργούν ευκαιρίες, δουλεύουν πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γιατί έχοντας αυτά τα αποτελέσματα σε 13 ματς 1 ήττα, 3 νίκες κι όλα τα άλλα ισοπαλίες δείχνει ότι η ομάδα έχει μία σκληρή νοοτροπία. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, όπως κι όλες οι ομάδες.

Υπήρξαν πολλά παιχνίδια και μακρινά ταξίδια κι αυτό μας πήρε πολύ ενέργεια απ' όλους και πιθανόν γι' αυτό υπάρχουν και περισσότερες ισοπαλίες αυτό το διάστημα στην κατηγορία. Για μας σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος μας έλειπε η φρεσκάδα, αλλά είχαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του παιχνιδιού.

Είναι άσχημο για μας ότι δεν σκοράραμε γιατί για τους αντιπάλους υπήρξε μία κατάσταση, μόνο η άμυνα. Δεν θυμάμαι να έχουν κάποια ιδιαίτερη ενέργεια. Αλλά για μας το να μην σκοράρουμε στο πρώτο μέρος μετά από αυτές τις ευκαιρίες, το δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολο γιατί έπρεπε να παίξουμε με την πίεση του να σκοράρουμε, αλλά και να του μην δεχθούμε κάποιο γκολ», ανέφερε ο προπονητής των ακριτών.