Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΡΑΜΙΡΕΘ

Ραμίρεθ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Η Ξάνθη μπορεί να κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, αλλά ο τεχνικός των Ακριτών Κίκο Ραμίρεθ τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο, καθώς η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε δεχθεί γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: 

«Θα είμαι τελείως ειλικρινής. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός άξιζε να προηγηθεί, ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, ψάξαμε το γκολ και το βρήκαμε».

Το σερί που έχει η Ξάνθη επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια έπαιξε ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα;

«Όχι, δεν είχαμε παραπάνω ώθηση λόγω του σερί. Αγωνιστικά θέλαμε τη νίκη. Έχουμε πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές και αυτό είναι θετικό για τους παίκτες και την ομάδα».

Θέλετε να σχολιάσετε τις διαιτητικές αποφάσεις, για το γκολ του Παναθηναϊκού που δεν μέτρησε και για της Ξάνθης, που είναι αμφισβητούμενο;

«Υπήρχε το VAR. Εγώ δεν το είδα, δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει το VAR γι' αυτή τη δουλειά και δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Αλλάζουν οι στόχοι σας με τις πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια; Ποιο είναι το ταβάνι της Ξάνθης;

«Είμαστε μία ταπεινή ομάδα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά μένουμε στο παιχνίδι με παιχνίδι».

Η Ξάνθη είναι νέα ομάδα και όμως δεν χρειάστηκε μεταβατική περίοδο. Να περιμένουμε ακόμα πιο δυνατή την ομάδα;

«Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε. Ακόμα είναι αρχή, σήμερα δεν παίξαμε καλά και πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Παίξατε φιλικό με τον Παναθηναϊκό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πώς τον είδατε τότε και πώς σήμερα;

«Για τον Παναθηναϊκό δεν θέλω να πω κάτι. Η Ξάνθη έχει αλλάξει, έχει βελτιωθεί και θέλουμε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική».