Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ραμίρεθ

Ραμίρεθ: «Ο ΟΦΗ σκόραρε δίκαια, χάσαμε την συγκέντρωση μας»

Χωρίς να προσπαθήσει να βρει δικαιολογίες, ο Κίκο Ραμίρεθ έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης της Ξάνθης σε ένα πολύ έντονο ματς και χαρακτήρισε δίκαιο το προβάδισμα που κατάφερε να πάρει ο ΟΦΗ.
 
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίκο Ραμίρεθ στη συνέντευξη Τύπου:

«Είδαμε δύο ομάδες που έπαιξαν πολύ διαφορετικά. Ο ΟΦΗ σκόραρε δίκαια, έγινε ένα πολύ έντονο ματς. Ήταν πιο πιεστικοί από εμάς, είχαν περισσότερες ευκαιρίες από εμάς, εκτός του πέναλτι που έχασαν. Μετά το πρώτο γκολ οι παίκτες μου έχασαν την συγκέντρωση τους και ασχολήθηκαν με άλλους παράγοντες όπως η διαιτησία, κάτι που μας έκανε κακό.

Εμείς πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο, είμαστε σε δύσκολη θέση σήμερα., Πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα έχει τις καλές και κακές στιγμές της, σήμερα η δική μου είχε την κακή της στιγμή, ενώ ο αντίπαλος ήταν σε καλή μέρα. Θα πρέπει να αναλογιστούμε τις καταστάσεις, να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη στιγμή και να συνεχίσουμε να ανταγωνιζόμαστε στους επόμενους αγώνες. Στο τέλος της χρονιάς κερδίζονται οι στόχοι, τώρα προέχει να δουλέψουμε»