Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
παπαδημητριου

Αποφασίζει μετά τον Ατρόμητο για προπονητή η Ξάνθη

Το θέμα του προπονητή παραμένει ανοικτό για την Ξάνθη, η οποία από τις αρχές της εβδομάδας βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Κίκο Ραμίρεθ. Οι Ακρίτες ψάχνουν τον επόμενο προπονητή από την εγχώρια αγορά, καθώς ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου και οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να κάνουν μια επιλογή που να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη τις τελευταίες ώρες ατονεί. Ο έμπειρος τεχνικός αποτελούσε ένα όνομα που βρισκόταν ψηλά στη λίστα της Ξάνθης, ωστόσο οι Ακρίτες είναι υποχρεωμένοι να κοιτάζουν πλέον και άλλες περιπτώσεις από την Ελλάδα.

Πάντως η απόφαση για το θέμα του προπονητή πρόκειται να πάει πλέον για μετά το ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο. Η Ξάνθη υποδέχεται τους Περιστεριώτες την ερχόμενη Κυριακή σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς η ακριτική ομάδα έχει μαζέψει έναν βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Στο στρατόπεδο της Ξάνθης τη δεδομένη στιγμή επικρατεί απόλυτη συγκέντρωση για τον Ατρόμητο και προσήλωση για την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Τόσο από την πλευρά των παικτών, όσο και από εκείνη του τεχνικού επιτελείου, με τους Σιδερίδη και Κόλτση να κοουτσάρουν από τον πάγκο.

Το θέμα λοιπόν του νέου προπονητή αναμένεται να «τρέξει» ουσιαστικά μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση. Οι άνθρωποι της Ξάνθης θα τα βάλουν κάτω και θα αποφασίσουν ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον εκλεκτό.