Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πιο αντρίκειο πρωτάθλημα όλων των εποχών!

Σωστό αυτό που είπε χθες το βράδυ ο Γκαγκάτσης. Ότι στο 1-2 από την ΑΕΚ μέσα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ ήταν 10 πόντους πίσω από την κορυφή. Γύρισε το ματς, έμεινε στους -7 και τελικά με 4 στα 4 πήρε το πρωτάθλημα.

Μιλάμε για το πιο μάγκικο, το πιο σπαθάτο, το πιο αντρίκειο όλων των εποχών!

Θα σχολιάσει κάποιος ότι υπερβάλλω. Δεν νομίζω.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ως αουτσάιντερ. Ουδείς το περίμενε ότι θα στεφθεί πρωταθλητής.

Έφτασε τα 137 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να διαθέτει σέντερ φορ. Ο Σαμάτα πέτυχε μόλις 3 τέρματα και μέσα στο 2024 δεν είχε τελική!

Δείτε ποιους φορ έχουν οι τρεις της Αθήνας, αλλά και ο Αρης, και κάντε συγκρίσεις…

Ο Λουτσέσκου αντιμετώπισε σοβαρά θέματα στην άμυνα. Και στο δεξί άκρο και στα στόπερ.

Ο αναπληρωματικός Κεντζιόρα έγινε αναντικατάστατος και ο άπειρος Κουλιεράκης εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς το τελευταίο διάστημα.

Ο δε Σάστρε δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του που έπαιξε χθες έναντι του Γιόνι Ότο, ο οποίος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Στα χαφ ο Μεϊτέ είναι η, του ύψους η, του βάθους, ο Οζντόεφ είχε ψυχολογικά προβλήματα και κλήθηκε να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Σβαμπ. Πολύ μεγάλη προσωπικότητα ο Αυστριακός.

Ο Δικέφαλος χρωστάει πολλά στο τρίο Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς. Ακόμα και ο αποτελεσματικός Ντεσπόντοφ έμεινε πίσω προς το τέλος.

Αν τα βάλετε όλα αυτά στη ζυγαριά θα διαπιστώσετε ότι μόνο για τίτλο δεν πήγαινε ο ΠΑΟΚ.

Κι όμως στο φινάλε καθάρισε διαδοχικά ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πήρε τον Αρη μέσα στου Χαριλάου.

Απίστευτο. Ούτε ο Χίτσκοκ να το είχε σκηνοθετήσει. Γι’ αυτό το χαρακτήρισα μάγκικο πρωτάθλημα. Ήταν αθλος του ΠΑΟΚ. Θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους.

Κι ασφαλώς για εμένα αυτός ο τίτλος ανήκει κατά πολύ στον Λουτσέσκου. Ειδικά για το πως κράτησε την ομάδα μετά τη φοβερή γκέλα με τη Λαμία και την οδήγησε στον θρίαμβο.

Ο Ρουμάνος έχει βάλει τη σφραγίδα του σε αυτή την ομάδα. Ξέρει κάθε σπιθαμή της. Ανέδειξε νέα παιδιά, θα αναδείξει κι άλλα και ξέρει να διαχειρίζεται τα βαριά ονόματα.

Είναι προπονητής, σκάουτερ, παράγοντας, επικοινωνιολόγος. Όλα τα κάνει στον ΠΑΟΚ και χθες εισέπραξε λατρεία από τον κόσμο της ομάδας.

Ο οπαδός αναγνωρίζει ότι όλο αυτό που έζησε είναι έργο Λουτσέσκου. Φυσικά με την κάλυψη και τη βοήθεια του Σαββίδη που απουσιάζει εδώ και χρόνια, αλλά το χρήμα ρέει κανονικά και στηρίζει όσο τίποτε άλλο τον Ρουμάνο.

Και μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ άδικα αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο και έφτασε στους 8 του Κόνφερενς Λιγκ για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια. Όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι….