Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΠΑΟ

Το σχέδιο Πατέρα για να εμφανιστεί ως "σωτήρας" του Παναθηναϊκού στο τζάμπα!

Τα όσα δήλωσε χθες ο Αλέξης Κούγιας για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο του Παναθηναϊκού μόνο τυχαία δεν είναι.

Άλλωστε, ο ίδιος ποτέ δεν μιλάει στη τύχη. Εν θερμώ μπορεί, στη τύχη όμως ποτέ.

Ακούγεται, λοιπόν, ότι τον τελευταίο καιρό έχει "καταστρωθεί" ένα σχέδιο άλωσης και διάλυσης του Παναθηναϊκού με την συμμετοχή, όχι μόνο εκ των έσω των πρασίνων, αλλά και άλλων κέντρων.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες λένε ότι ο Νίκος Πατέρας, μαζί με άλλους επιχειρηματίες εντός και εκτός Παναθηναϊκού, επεξεργάζονται σχέδιο για να πάρουν την ΠΑΕ χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ, ενώ διαρρέουν ότι έχει βρεθεί και το παραθυράκι για να αποφύγουν τον νέο νόμο για τις χρεοκοπημένες εταιρείες.

Το σχέδιο υπαγορεύει τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού στο τοπικό (!!!) πρωτάθλημα της Αθήνας και στη συνέχεια να εμπλακεί άλλο ΑΦΜ ομάδας (π.χ. της Β' Εθνικής), έτσι ώστε να επιστρέψει ο Πατέρας ως... σωτήρας.

Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα ένας πόλεμος λάσπης προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από 30-40 άτομα, τα οποία, υπό τον όνομα της "Θύρας 13", έχουν αναλάβει εργολαβικά τον πόλεμο κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ την ίδια στιγμή που στα αθλητικά ρεπορτάζ αυτοί περιγράφονται ως "τα ορφανά του Πατέρα".