Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πάει σε διορθωτικές κινήσεις το Περιστέρι, αυτός είναι ο εκλεκτός του Σπανούλη

Πάει σε διορθωτικές κινήσεις το Περιστέρι, αυτός είναι ο εκλεκτός του Σπανούλη

Το Περιστέρι είναι ένα από τα πλέον σοβαρά σωματεία στην Ελλάδα. Υπάρχει η... βαθιά τσέπη, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει και η τεράστια αγάπη για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων και γενικότερα για το άθλημα.

Φέτος δε γίνεται η υπέρβαση με τους διοικούντες να δίνουν τα κλειδιά στον Βασίλη Σπανούλη. Συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν ακόμη, είναι πολύ νωρίς, κάτι, που ισχύει για όλες τις ομάδες.

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι κάτι λείπει από τους Περιστεριώτες. Λείπει ο ένας ακόμη έτοιμος Ελληνας παίκτης, που θα βοηθήσει κυρίως στα δύσκολα. Όπως χθες στο Βίλνιους, εκεί, όπου οι «κυανοκίτρινοι» έχασαν εύκολα, παίζοντας χωρίς Κασελάκη και Γκιουζέλη.

Με λίγα λόγια το Περιστέρι δεν έχει την πολυτέλεια να έχει απουσίες έτσι όπως έχει φτιαχτεί το ρόστερ του. Και ειδικά για μεγάλο διάστημα. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας το γνωρίζουν και για αυτό άλλωστε παίρνουν τον Ιωάννη Κουζέλογλου (όπως ανέφερε το Eurohoops), που πέρυσι ήταν στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες κοίταξαν προηγουμένως την περίπτωση του Γιώργου Τσαλμπούρη. Το θέμα, όμως, είναι ότι υπήρξαν αξεπέραστες δυσκολίες, αφού ο διεθνής παίκτης έχει χρόνο συμμετοχής στην Μπέτις, παίζει καλά και κρίνεται χρήσιμος από τον Λουίς Κασιμίρο.