Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
BCL: Αρχή από τη Σμύρνη με Καρσίγιακα για ΑΕΚ

BCL: Αρχή από τη Σμύρνη με Καρσίγιακα για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι με πρώτο σταθμό τη Σμύρνη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καρσίγιακα για τον δεύτερο όμιλο του Basketball Champions League (4/10, 19:30).

Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη, αφού ολοκλήρωσαν τη σειρά των φιλικών, πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επίσημα ματς, στα οποία πρέπει να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ κατάφερε και έσβησε όλα της τα ban, κλείνοντας τον κύκλο των εκκρεμοτήτων της.

Η Καρσίγιακα τερμάτισε έβδομη στο τελευταίο πρωτάθλημα Τουρκίας. Στον πάγκο έχει τον Ουφούκ Σαρίτσα από το 2019, ενώ ο ίδιος την είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2015. Διαθέτει ένα πανίσχυρο ρόστερ, στο οποίο δεσπόζουν ο καταπληκτικός σκόρερ Έρικ ΜακΚόλουμ και ο Λιθουανός διεθνής φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Στο άλλο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, την Τετάρτη (5/10, 21:00) η Βόννη φιλοξενεί τη Ρέτζιο Εμίλια. Υπενθυμίζεται πως οι πρώτοι καθενός από τους οκτώ ομίλους προκρίνονται απευθείας στους «16», ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι παίζουν play-in σε σειρές που κρίνονται σε δύο νίκες (και με πλεονέκτημα έδρας για τους δεύτερους).